Vendredîner – Vrijdagmaal

FR – Pour répondre à la demande de repas conviviaux et mijotés ou plus élaborés, nous tâcherons de vous proposer deux vendredi par mois un petit repas spécial à déguster seul(e) ou en bonne compagnie. Dessert en option sur place

NDS – Om aan de vraag naar gezellige en sudderende maaltijden of meer uitgebreid te voldoen, zullen we proberen om u twee dagen op vrijdag een speciale maaltijd aan te bieden om alleen of in goed gezelschap te eten. Dessert optie ter plaats.

Uniquement sur réservation jusqu’au jeudi de la veille à 20h. / Alleen op reservering tot donderdag 20u.

Téléphone : 02 245 78 72

Prochaines dates / Volgende datum :

  • vendredi / vrijdag 12/07 : risotto à la truite et aux petits légumes / forel risotto en groenten – 13,5€/pers.
  • vendredi / vrijdag 26/07 : vol-au-vent maison à la poule fermière, riz / pasteitje met boerderij kip, rijs – 14€/pers.
  • vendredi / vrijdag 9/08 : grand aïoli au cabillaud / groot aïoli met kabeljauw – 14€/pers.
  • vendredi / vrijdag 23/08 : lapin à la gueuze et aux cerises, stoemp aux carottes / konijn met gueuze en kersen, stoemp met uien – 15€/pers.